Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 6
(1)
Autor
Brazier Brendan (1975- )
(1)
Ciecieląg Grzegorz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura kanadyjska
(1)
Temat
Kuchnia wegańska
(1)
Odżywianie
(1)
Weganizm
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Jeśli zastanawiasz się jak przejść na weganizm albo co powinieneś jeść, kiedy intensywnie trenujesz, Brendan Brazier ma dla ciebie prostą odpowiedź! Brenadan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Jako były kulturysta, triatlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest najlepszym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało. To opracowanie i nowatorskie przepisy spodobają się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie. Znajdziesz tu: - przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży; - inspirujące wskazówki kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni; - pomysły na zdrowe, zbilansowane wegańskie posiłki; - skuteczne porady, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport. Ta pozycja jest wyjątkową bramą do wegańskiej kuchni - autor zadbał o to, by w przepisach znalazła się żywność superfood, której regularne spożywanie zagwarantuje ci lepszą odporność na choroby i doda energii.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 6
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej